Бойовики на Донбасі вже почали щось розуміти і біжать: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі вже почали щось розуміти і біжать: з'явилися подробиці

Бойовики на Донбасі вже почали щось розуміти і біжать: з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

Бойовики на Донбасі з числа місцевого населення дезертують зі своєї «армії», тому що не хочуть виконувати накази окупаційного російського командування про обстріл мирного населення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Головного управління розвідки Міністерства оборони України.
«Для посилення контролю і підтримки належної військової дисципліни серед військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовськ направлено підрозділ спеціального призначення зі складу 1 АК (Донецьк) ВС РФ. Даним підрозділом на території Новоазовського району встановлено блокпости, на яких здійснюється перевірка військових і цивільних осіб», - сказано в повідомленні.
«14 січня ц.р. між військовослужбовцями 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти з числа місцевого населення та підрозділу спеціального призначення ЗС РФ відбулися зіткнення. В результаті конфлікту були травмовані 20 осіб (двоє у важкому стані) зі складу 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти, які доставлені в районну лікарню Новоазовська», - продовжили в Міноборони.

Читайте також: В ійська Путіна на Донбасі: СБУ видала нові фотодокази
Також наголошується, що тривають випадки дезертирства військовослужбовців російських збройних сил з числа місцевого населення Донбасу через небажання виконувати злочинні накази російського окупаційного командування про обстріл мирного населення.
«15 січня ц. р. двоє військовослужбовців зі складу артилерійського підрозділу 7 окремої мотострілкової бригади (Брянка) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ залишили передові позиції і знаходяться в розшуку, проведеному підрозділами т.зв. "Міністерства державної безпеки" окупаційної влади», - повідомили в розвідці.
Як повідомляв ONLINE.UA, Служба безпеки України ліквідувала в Красногорівці Донецької області агентурну мережу бойовиків ДНР, які збирали інформацію про склад, озброєння і пересування українських підрозділів в зоні АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?