Бойовики на Донбасі застосували важке озброєння, серед ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі застосували важке озброєння, серед ЗСУ є поранені

Бойовики на Донбасі застосували важке озброєння, серед ЗСУ є поранені

За минулу добу бойовики 60 разів обстрілювали позиції ЗСУ в зоні АТО на Донбасі з важкого озброєння, троє українських військових були поранені.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Повідомляється, що на Маріупольському напрямку по Лебединському вогонь вела 122 мм артилерія, танк і 82 мм міномети бойовиків. Також сепаратисти били з 120 і 82 мм мінометів по Широкино, Водяному, Талаківці, Гнутово, Лебединському, Опитному і Павлополю.
Бойовики обстріляли з гранатометів і стрілецької зброї Гнутове, Лебединське, Водяне, Новотроїцьке, Березове, Талаківку й Широкино. По Новотроїцькому та Гнутову вогонь вів снайпер.
Читайте також: Бойовики ДНР продовжують стріляти: в Україні показали фото страшних наслідків
У штабі також повідомили, що на Донецькому напрямку з 152 мм артилерії бойовики обстрілювали українські позиції в районі Авдіївки. З гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики били по Зайцеве і Луганському, а з мінометів різних калібрів - по Авдіївці та Троїцькому.
На Луганському напрямку з протитанкових ракетних комплексів бойовики обстріляли Новозванівку, з мінометів і гранатометів - Троїцьке, Новозванівку, Кримське і Новоолександрівку. По Кримському вогонь вела також БМП.
Як повідомляв ONLINE.UA,  27 січня в штабі АТО розповіли, що бойовики так званих ДНР і ЛНР обстрілювали позиції сил АТО з мінометів і важкої артилерії, в результаті чого двоє українських військовослужбовців загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?