Бойовики на Донбасі здивували планами "підвищити легітимність"
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на Донбасі здивували планами "підвищити легітимність"

Бойовики на Донбасі здивували планами "підвищити легітимність"
Джерело:  online.ua

Бойовики угруповань ДНР і ЛНР розглядають вступ в "Співдружність невизнаних держав" як спосіб "підвищення легітимності влади" на окупованій території Донбасу.

Про це на своїй сторінці в соцмережі поінформував нардеп, керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ватажок ЛНР Плотницький запропонував створити "Союз невизнаних держав"

Відзначається, що обговорення про вступ в так званий СНД-2 йде в "адміністрації" ватажка бойовиків ДНР Олександра Захарченка.

Варто зауважити, що "співдружність" була створена в 2000 році, і на сьогоднішній день в неї входять такі невизнані "держави" як Південна Осетія, Придністров'я, Нагірний Карабах і Абхазія. З 2008 року "СНД-2" курується Кремлем.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше командир "Української добровольчої армії" Дмитро Ярош розповів про терміни повернення під контроль України окупованих районів Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?