Бойовики на Донбасі знову обстріляли мирне місто
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики на Донбасі знову обстріляли мирне місто

Бойовики на Донбасі знову обстріляли мирне місто
Джерело:  Новини Донбасу

У ніч на 12 квітня бойовики ДНР з важких гармат обстріляли  селище Красногорівка, у результаті чого було зруйновано три будівлі комплексу очисних споруд.
Про це повідомив голова районної адміністрації Володимир Мороз, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  «Новости Донбасса».

За його словами, під час бойових дій очисні споруди сильно постраждали і фактично не працюють, а три ушкоджених будівлі відновленню не підлягають.
«Зараз бойовики відновили обстріли району з важкого озброєння. Сьогодні снаряды, ймовірно САУ, прилетіли в район розбитих очисних споруд, а в ніч на неділю міни 120 калібру попали в район технікума. Одна из них не розірвалась, її потім знешкодили сапери ДС ЧС», — розповів Мороз.
Він також повідомив, що за минулу добу в Мар'їнському районі було зафіксовано обстріли зі стрілецької зброї та гранатометів і додав, що учора, 11 квітня, від кулі загинув мирний мешканець Леонід Богдашкін, 1959 року народження.


Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше журналіст розповів, як бойовики ДНР вбивають мирних мешканців Донбасу.




Невзорвавшиеся мины боевиков/Фото:  «Новости Донбасса»

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?