Бойовики на окупованій Луганщині стягують важку артилерію: що відбувається
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики на окупованій Луганщині стягують важку артилерію: що відбувається

Бойовики на окупованій Луганщині стягують важку артилерію: що відбувається
Джерело:  online.ua

Бойовики "ЛНР" готуються до чергового наступу, що підтверджує зафіксована важка артилерія біля Білого.

Тривожні новини з Донбасу повідомила прес-служба штабу ООС з посиланням на дані СММ ОБСЄ, передає ONLINE.UA.

Відзначається, що спостерігачі ОБСЄ зафіксували в районі Білого дві самохідні 122-мм гаубиці "Гвоздика" і чотири буксирувані 122-мм гаубиці "Жаба".

Крім них, на окупованій бойовиками території Луганщини виявлено відсутність в місцях зберігання важкої зброї ще двох "Гвоздик" і п'ятьох танків Т-64 і Т-72.

У ООС і ОБСЄ підкреслюють, що стягування важкої ворожої артилерії до лінії фронту на Донбасі свідчить про те, що Росія продовжує демонструвати стійке небажання дотримуватися Мінських угод, а бойовики готуються в будь-який момент атакувати українських захисників, порушуючи всі мирні домовленості.

Слід зазначити, що всього в 18 км від українського кордону з боку Луганської області Росія створила нову велику військову базу, на якій розміщені сотні бойових танків, який готові до нападу на Україну.

Раніше ONLINE.UA публікував відео, як Путін по Керченському мосту стягує військову техніку до окупованого Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?