Бойовики намагаються атакувати на Донбасі: з'явилося нове відео з фронту
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики намагаються атакувати на Донбасі: з'явилося нове відео з фронту

Бойовики намагаються атакувати на Донбасі: з'явилося нове відео з фронту
Джерело:  5 канал

Бойовики намагаються закріпитися на домінуючих висотах на Маріупольському напрямку в  зоні АТО на Донбасі, щоб вести обстріли по позиціях українських військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на репортаж  5 каналу.
Бойовики продовжують вести війну за терикони, адже звідти легше обстрілювати сили АТО. Однак українські бійці дозволяти таке бойовикам не мають наміру. Українські військові ведуть спостереження за терористами, які закріпилися на околиці Докучаєвська. Бойовики постійно намагаються вибити сили АТО з цих стратегічних позицій навколо окупованого міста.
Українські бійці розповідають, що тактичну перевагу їм надає рясна зелень, яка добре маскує їх позиції і змушує бойовиків діяти навмання.
За словами військових, напередодні бойовики намагалися двічі протягом дня штурмувати терикони - маневри своєї піхоти підтримували вогнем з БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів. Але українські бійці всі атаки бойовиків успішно відбили.
Відзначається, що незважаючи на те, що на териконі йдуть постійні бойові дії, у його підніжжя, в селищі Новотроїцьке, триває мирне життя. У середу Червоний хрест доставив місцевим чергову партію допомоги.


Раніше повідомлялося, що  російська сторона Спільного центру з контролю і координації режиму припинення вогню (СЦКК) вперше підтвердила обстріли з боку бойовиків ДНР і ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?