Бойовики обстріляли кілька населених пунктів Донбасу: з'явилися фото наслідків
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли кілька населених пунктів Донбасу: з'явилися фото наслідків

Бойовики обстріляли кілька населених пунктів Донбасу: з'явилися фото наслідків

У неділю, 23 жовтня, бойовики ДНР обстріляли мирні населені пункти Донбасу: місто Авдіївка та селище Талаківка під Маріуполем.
Про це повідомив начальник управління Національної поліції по Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
«Терористи цілеспрямовано знищують інфраструктуру і житлові будинки мирних жителів», — підкреслив він.

Також Аброськін зазначив, що під час нічного обстрілу Авдіївки бойовики потрапили в кілька житлових будинків приватного сектору «в районі вулиць Соборної (Леніна) і Спортивної».
На щастя, обійшлося без жертв і постраждалих.
Крім того, вранці 23 жовтня з важких мінометів була обстріляна і Талаківка.
«Сьогодні, у 09:55, бойовики розстріляли з мінометів мирну Талаковку (Маріуполь). Тільки завдяки щасливому збігу обставин ніхто не постраждав. Осколками частково зруйновані приватні будинки мирних жителів», — заявив начальник поліції.
Аброськін додав, що в результаті артилерійського удару був пошкоджений газопровід та лінії електропередач.
«Понад 4,5 тисяч жителів залишилися без газу. На місці працюють співробітники ДСНС і слідчі поліції. В ході огляду виявлених осколків попередньо можна стверджувати, що бойовики завдали удар, використовуючи 122 мм артилерійські снаряди», — підкреслив він.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше  відомий комбат-доброволець з позивним «Червень» розповів, чому його не здивують бомбардування українських позицій російськими літаками.















Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?