Бойовики обстріляли мирне місто на Донбасі: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли мирне місто на Донбасі: з'явилися фото

Бойовики обстріляли мирне місто на Донбасі: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Бойовики так званої ЛНР  обстріляли підконтрольне українському уряду місто Попасна Луганської області, в результаті чого було пошкоджено будівлю місцевої райлікарні, два житлових будинки і більше десяти нежитлових будівель.


Про це заявив мер Попасної Юрій Онищенко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "112.ua".


"Обстріл почався вчора до кінця дня і тривав кілька годин. Це вже третій чи четвертий день, коли місто обстрілюють, але, на щастя, раніше на територію міста снаряди не потрапляли. Вчора два снаряди потрапили на територію міста. В будівлі поліклініки вилетіли всі вікна, поруч пошкоджені два житлових двоповерхових будинки. Один снаряд потрапив в квартиру. Наші люди готові до таких ситуацій: ховаються або в підвалах, або на перших поверхах. Тому жертв немає. І близько 10-15 господарських будівель зруйновано. Це гаражі, сараї. Постраждалих також немає", - зазначив Онищенко.


Міський голова також розповів про складнощі у відновленні будівлі районної лікарні: "Поки зашили вікна. Стекла у нас в такій кількості немає. Нам знадобиться два-три дні, щоб повністю засклити будівлю. Ці дні будуть складними. Напевно, прийом громадян буде здійснюватись частково".


Онищенко додав, що факт обстрілу був зафіксований військовослужбовцями Збройних сил України, проте спостерігачі СММ ОБСЄ фіксування не провели.


Відомий блогер Мирослав Гай опублікував в Facebook фото наслідків обстрілу бойовиків ЛНР в Попасній і написав: "Мерзотники. Росія, будь проклята. Ось результати вчорашнього обстрілу житлових кварталів російськими терористичними військами в Попасній. Люди в жаху. Луплять по домівках".


Як повідомляв ONLINE.UA, російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що  президент РФ Володимир Путін не зможе фінансувати подальшу діяльність бойовиків ЛНР і ДНР, і тому незабаром згорне проект "республік" на Донбасі.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?