Бойовики обстріляли Піски з мінометів, бронетехніки і легкого озброєння - Мотузяник
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли Піски з мінометів, бронетехніки і легкого озброєння - Мотузяник

Бойовики обстріляли Піски з мінометів, бронетехніки і легкого озброєння - Мотузяник
Джерело:  http://uacrisis.org

Вчора ввечері, 8 квітня, бойовики здійснили найпотужніший і найтриваліший обстріл на Донецькому напрямку - з мінометів, бронетехніки і легкого озброєння були обстріляні Піски.


Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО полковник Олександр Мотузяник, передає ONLINE.UA.


"Вчора ввечері між 18 і 21 годинами противник зробив потужний обстріл Пісків із застосуванням мінометів, бронетехніки, легкого озброєння. При цьому було випущено 18 ворожих мін. Це був найпотужніший і найтриваліший обстріл з боку російсько-окупаційних військ на всьому Донецькому напрямку», - зазначив полковник Мотузяник.


Читайте також: Доба в АТО: з'явилися сумні звістки з фронту

Також, за словами спікера Міноборони, бойовики більше п'яти годин обстрілювали Авдіївку.


«Ворожі обстріли з перервами тривали близько 5,5 годин. Увечері бойовики випустили по наших позиціях 12 мін. Також ворог порушив режим тиші на сусідніх позиціях - поблизу Кам'янки і «Шахта Бутівка», - розповів він.


Як повідомляв ONLINE.UA,  бойовики угруповання ДНР обстріляли власні позиції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?