Бойовики обстріляли позиції морських піхотинців під Водяним з великокаліберних мінометів - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли позиції морських піхотинців під Водяним з великокаліберних мінометів - штаб

Бойовики обстріляли позиції морських піхотинців під Водяним з великокаліберних мінометів - штаб
Джерело:  online.ua

Станом на 18 годину 27 квітня бойовики обстріляли позиції ЗСУ 19 разів, в результаті чого постраждав один український військовослужбовець.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: На Донбасі бойовики розстріляли російський безпілотник

На Приморському напрямку бойовики стріляли з мінометів 82 і 120 мм калібру, БМП та кулеметів по Водяному, з мінометів 82 мм калібру, БМП та протитанкових гранатометів по Мар'їнці, з протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів по Красногорівці. Біля Гнутово ворог стріляв зі стрілецької зброї, в той час як в районі Мар'їнки та Павлополя активізувалися ворожі снайпери.

"На Донецькому напрямку, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів противник обстрілював позиції поруч Авдіївки. По опорних пунктах поблизу Миронівського ворог вів вогонь з мінометів калібру 82-мм, озброєння БМП, гранатометів та кулеметів великих калібрів. По оборонцях Троїцького та Кам’янки гатив з великокаліберних кулеметів", - йдеться в повідомленні.

"На Луганському напрямку, підрозділи російсько-окупаційних військ з гранатометів різних систем били по опорних пунктах в районі Станиці Луганської та Сизого. Зі стрілецької зброї противник обстрілював позиції поруч Валуйського", - додали в штабі.

Як повідомляв ONLINE.UA, 26 квітня бойовики 18 разів обстріляли позиції сил АТО на Донбасі, в результаті чого один військовослужбовець ЗСУ отримав поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?