Бойовики обстріляли сили АТО з 120-мм мінометів, є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли сили АТО з 120-мм мінометів, є поранені

Бойовики обстріляли сили АТО з 120-мм мінометів, є поранені
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 5 січня, в зоні АТО бойовики знову зривали новорічно-різдвяне перемир'я. Ворог майже цілу годину вів вогонь з 120-мм мінометів в районі Світлодарської дуги, внаслідок чого був поранений один український військовий.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані прес-центру штабу АТО.

Читайте також: Стало відомо про загибель бійця АТО на Донбасі

В даний час поранений український боєць доставлений в госпіталь, де йому надали необхідну медичну допомогу. Медики оцінюють його стан як задовільний.

За даними штабу АТО, на Луганському напрямку ворог активізувався пізно ввечері. Крім району Світлодарськ дуги, де вівся вогонь з клупнокаліберних мінометів і кулеметів, бойовики випустили десять мін поблизу Луганського.

На Донецькому напрямку активність бойовиків була зафіксована в першій половині доби. Спочатку терористи обстріляли позиції українських військових з великокаліберних кулеметів в районі шахти Бутівка, а потім вели обстріл з 82-мм мінометів.

Відзначається, що українські військові у відповідь не відкривали вогонь, в повній мірі дотримуючись домовленостей про перемир'я.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше представник України в ТГК Євген Марчук розповів, коли припиниться військовий конфлікт на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?