Бойовики обстріляли з кулеметів КПВВ «Мар’їнка»
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики обстріляли з кулеметів КПВВ «Мар’їнка»

Бойовики обстріляли з кулеметів КПВВ «Мар’їнка»
Джерело:  online.ua

Сьогодні проросійські бойовики в черговий раз порушили режим припинення вогню на Донбасі, обстрілявши контрольний пункт в’їзду-виїзду «Мар’їнка». Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу ООС, обстріл проводився з крупнокаліберного кулемету. Вогонь вівся з напрямку терикону під назвою «Крокодил».

Усього бойовики здійснили близько 5 одиночних пострілів по пункту пропуску, один з пострілів зробив наскрізний отвір у будівлі. В результаті обстрілу в одному з модулів, де працюють прикордонники, зафіксували отвори від куль.

Українські військові вогонь у відповідь не відкривали, оскільки дотримуються режиму припинення вогню, який було досягнуто 17 липня на переговорах Тристоронньої контактної групи у Мінську.

Нагадаємо, що минулої доби, 27 липня, бойовики здійснили обстріл позицій ЗСУ поблизу села Кримське. Тоді вони використали автоматичні гранатомети. В результаті ворожого вогню один український військовослужбовець отримав поранення.

КПВВ «Мар’їнка» є одним з найбільших пунктів пропуску між районами, які контролює уряд, та територіями, де хазяйнують сепаратисти. Щодня цей район перетинає декілька тисяч українських громадян. Абсолютну більшість з них становлять жителі окупованих територій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?