Бойовики обстріляли з забороненої зброї ЗСУ і мирних жителів, є постраждалий
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли з забороненої зброї ЗСУ і мирних жителів, є постраждалий

Бойовики обстріляли з забороненої зброї ЗСУ і мирних жителів, є постраждалий
Джерело:  online.ua

У вівторок, 3 жовтня, проросійські бойовики обстрілювали позиції українських військових і житлові квартали населених пунктів із забороненого озброєння, через що зафіксували одного постраждалого військового.

Про це інформує ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Тактика НКВС: на Донбасі виявили бойовика в формі української армії

Відзначається, що на Маріупольському напрямку ворог вів вогонь по позиціях під Широкино з Градів, гранатометів, мінометів і кулеметів, також було випущено 38 снарядів реактивної системи залпового вогню по Талаківці, і обстріляні з мінометів 120 мм калібру мирні жителі Водяного.

На Донецькому напрямку бойовики стріляли з гранатометів і кулеметів по позиціях АТО під Невельским, Авдіївкою, Зайцеве, шахтою Бутівка і Майорськом, на Луганському, - з гранатометів і стрілецької зброї по Трьохізбенці.

Всього терористи здійснили 22 обстріли, на які українська армія 17 раз відкрила вогонь у відповідь.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що жителі одного із захоплених бойовиками населених пунктів Донбасу звернулися до ОБСЄ, МКЧХ та ООН із закликом звільнити їх село від окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?