Бойовики перекидають свої сили до Горлівки - ГУР
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики перекидають свої сили до Горлівки - ГУР

Бойовики перекидають свої сили до Горлівки - ГУР

Стало відомо, що в районі Горлівки терористи перегруповують свої сили і озброєння, в тому числі і заборонені Мінськими угодами, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Головне управління розвідки Міноборони.
"Противник проводить перегрупування військ і зосередження засобів вогневого ураження в районі Горлівки. Протягом доби в місто перекинуто підрозділ зі складу окремої артилерійської бригади (Донецьк) 1 АК, на озброєнні яких 122-мм САУ "Гвоздика". Зазначене є черговим грубим порушенням Мінських домовленостей. Інформація, разом з даними про наявність в районах населених пунктів Широка Балка, Михайлівка, Торез і Безіменне забороненого Мінськими домовленостями озброєння (мінометів, танків і 122-мм РСЗВ "Град"), доведена представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.
За даними ГУР, на окупованих територіях мародерствують російські військові. "Населення підконтрольних російським окупаційним військам територій здійснює опір мародерам з числа особового складу супротивника. Мешканцями н.п. Митьково-Качкарі Новоазовського району виявлено розкрадання металевих конструкцій з сільськогосподарських споруд військовослужбовцями 9 окремого механізованого полку (Новоазовськ). За скаргою місцевих жителів співробітники Федеральної служби безпеки РФ проводять розслідування дій російських військових", - відзначили в управлінні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?