Бойовики планують провокації з чисельними жертвами серед населення - розвідка
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики планують провокації з чисельними жертвами серед населення - розвідка

Бойовики планують провокації з чисельними жертвами серед населення - розвідка
Джерело:  online.ua

На окупованих територіях Донбасу бойовики планують проведення провокаційних акцій із чисельними жертвами серед мирного населення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони у Facebook.

"На теперішній час підрозділом інженерно-саперної роти 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК ЗС РФ здійснюється підготовка протитанкових мін типу ТМ-62 до застосування шляхом їх дистанційного підриву. Не виключається можливість керованого приведення у дію вибухового пристрою, ймовірно, з чисельними жертвами серед мирного населення та подальшим звинуваченням у цьому розвідувально-диверсійної групи ЗС України", - йдеться у повідомленні.
Читайте також: Західні правозахисники вимагають звільнити відомого в'язня ДНР

У розвідці наголосили, що саме у смузі відповідальності 4 окремої мотострілецької бригади на ділянці автодороги Знам’янка – Пришиб 23 квітня на протитанковій міні було підірвано автомобіль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ. В результаті події один співробітник загинув (громадянин США) та двоє отримали поранення (громадяни ФРН та Чехії).

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу бойовики 45 разів відкривали вогонь по опорних пунктах ЗСУ, п’ятеро українських військовослужбовців отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?