Бойовики "привітали" українських військових обстрілами: є поранений
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики "привітали" українських військових обстрілами: є поранений

Бойовики "привітали" українських військових обстрілами: є поранений
Джерело:  mediarnbo.org

В зоні АТО на Донбасі бойовики не припиняли обстрілу навіть у новорічну ніч і провокували українських військових на Светлодарской дузі.
Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передає ONLINE.UA з посиланням на Інформаційно-аналітичний центр нацбезпеки України.
"Вже перед самим Новим роком окупанти почали мінометний обстріл на Светлодарской дузі, яка завершилася вже після опівночі. Всього за минулу добу на Донецькому напрямку сталося 11 ворожих обстрілу", - уточнив він.
Також Мотузяник додав, що, на щастя, в результаті цих обстрілів ніхто не загинув, але один український військовий Погоди отримав поранення.


Читайте також: Американський гість України назвав дату звільнення Донбасу

Всього ж в ніч на 1 січня відбулося три короткострокових ворожих обстрілу: два – в Станиці Луганській та один – у Новозвановке. Важке озброєння не застосовувалося.


При цьому обстріл з легкого озброєння велися по всім ключовим точкам українських позицій на донецькому напрямку – Луганському, Зайцево, Авдіївці, шахті "Бутівка".


Головною "гарячою точкою" на маріупольському напрямку було Водяне – між 12 і 14 годинами там послідовно відбувся спочатку артилерійський, а потім потужний мінометний обстріл.


Основні бойові дії тривають на ділянці фронту Павлопіль – Широкіно, проте вчора окупанти порушували режим тиші і в інших місцях Мар'їнського та Волноваського районів.


Всього за минулу добу на маріупольському напрямку відбулося 30 ворожих обстрілу, в тому числі 3 – з важкого озброєння.


Як повідомляв ONLINE.UA,  перед Новим роком президент України Петро Порошенко прибув на передову під Маріуполем з делегацією американських сенаторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?