Бойовики продовжують наступ на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики продовжують наступ на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики продовжують наступ на Донбасі: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною, але контрольованою. Бойовики продовжують зривати перемир'я, атакуючи позиції ООС з забороненого Мінськими угодами зброї. В результаті наступу ворога поранення отримали двоє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 25 липня, противник 24 рази відкривав вогонь по українським військовим. Під обстріл ворога потрапили захисники Станиці Луганській, Луганського, Кримського, Новолуганського, Авдіївки, Південного, Пєсков, Опитного, Мар'їнки, Богданівкі, Павлопіля, Водяного, Лебединського, Гнутового і Широкиного. У цих районах бойовики вели прицільний вогонь по позиціях ООС, а біля Пєсков застосували по ЗСУ 120-мм міномети.

За даними розвідки, за минулу добу ворог зазнав масштабні втрати. Відомо про одного загиблого і трьох поранених бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський письменник-терорист Захар Прилєпін, який воював на боці бойовиків "ДНР" на Донбасі, публічно зізнався, що вбивав людей, але при цьому нічого не відчував.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?