Бойовики продовжують обстріл позицій АТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Бойовики продовжують обстріл позицій АТО

Бойовики продовжують обстріл позицій АТО

З великокаліберної зброї на Донецькому напрямку бойовики продовжують обстріл по українських опорних пунктах. У напрямку Луганська ситуація спокійна, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на УНІАН.
"Донецький напрямок: учора на Світлодарській дузі відбулися дві провокації супротивника із застосуванням гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. На північних околицях Горлівки спостерігалися бої низької інтенсивності", - повідомив на брифінгу прес-секретар Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.
На Луганському напрямку зараз триває абсолютне затишшя.
За його словами, в районі Донецького аеропорту не припиняються ворожі провокації, але важке озброєння бойовики не застосовували.
"Найбільшу активність ворог виявляв біля Красногорівки. Після півночі бандформування почали обстрілювати українські позиції з мінометів калібру 82 і 120 мм. Обстріл припинили лише завидна. Тоді ворог випустив понад 75 мін", - повідомив Мотузяник.
На Маріупольському напрямку активізувалися снайперські обстріли позицій сил АТО, в результаті чого був поранений один український військовий.
Раніше повідомлялося, за минулу добу ситуація в районі АТО як і раніше залишається напруженою. Бойовики відкривали вогонь 47 разів по українських позиціях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?