Бойовики провели обстріл сил АТО на Донбасі, є постраждалі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики провели обстріл сил АТО на Донбасі, є постраждалі: з'явилися подробиці

Бойовики провели обстріл сил АТО на Донбасі, є постраждалі: з'явилися подробиці
Джерело:  ТСН

У ніч на 25 жовтня в результаті обстрілів бойовиків в зоні  АТО на Донбасі  постраждали четверо українських військовослужбовців.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  ТСН.


За інформацією джерел видання, українські військовослужбовці отримали осколкові поранення і були госпіталізовані. На даний момент їхньому життю нічого не загрожує.


За даними прес-центру штабу АТО, за минулу добу 24 жовтня в зоні АТО на Донбасі бойовики відкривали вогонь 40 разів. Так, на Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали позиції українських військовослужбовців 24 рази. В районі Водяного, Гранітного і Гнутове стріляли з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї, в Мар'їнці, Красногорівці і Павлополі, - з кулеметів, мінометів і зенітних установок, у Широкино, - з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.


При цьому, на Донецькому напрямку бойовики 13 раз обстріляли позиції АТО. У Луганському стріляли з кулеметів, в Зайцеве, - з мінометів 120 мм калібру, гранатометів, стрілецької зброї та кулеметів, в Авдіївці, - з артилерії 122 мм калібру.


На Луганському напрямку зафіксовано тільки три випадки стрілянини проти українських військових: у Новоолександрівці з кулеметів і мінометів 82 мм калібру і в Станиці Луганській з гранатометів і гвинтівок снайперів.


Як повідомляв ONLINE.UA, 24 жовтня  стало відомо про загибель бійця "Азова" Миколи Нічеги на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?