Бойовики ускладнили ситуацію на Донбасі, є постраждалі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики ускладнили ситуацію на Донбасі, є постраждалі

Бойовики ускладнили ситуацію на Донбасі, є постраждалі
Джерело:  online.ua

За вівторок, 6 січня, проросійські бойовики збільшили на Донбасі кількість збройних провокацій до 14 обстрілів, внаслідок чого постраждали четверо українських військовослужбовців.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: В ОБСЄ зафіксували понад 600 вибухів на Донбасі

Відзначається, що на Луганському напрямку ворог стріляв із зенітної установки, кулеметів і мінометів 120 мм калібру по Троїцькому, з протитанкового ракетного комплексу, - Кримському, з гранатометів, - Катеринівці, зі стрілецької зброї, - Станиці Луганській, з мінометів 82 і 120 мм калібру , - Новозванівці, з гранатометів і кулеметів, - по Новоолександрівці.

На Донецькому напрямку бойовики стріляли з мінометів 82 і 120 мм калібру, кулеметів і гранатометів по Лебединському, з піхотного озброєння і мінометів 82 мм калібру по Павлополю, з мінометів 120 мм калібру, - по Широкино, з БМП, - по Богданівці, і зі стрілецької зброї по Водяному.

Всього зафіксували 14 обстрілів, внаслідок яких троє бійців АТО були поранені, а ще один, - отримав травму в бою.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські військові змогли ліквідувати двох бойовиків на Донбасі і забрати їх зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?