Бойовики взяли нових заручників на Донбасі: з'явилися подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики взяли нових заручників на Донбасі: з'явилися подробиці

Бойовики взяли нових заручників на Донбасі: з'явилися подробиці
Джерело:  5 канал

Три дні тому в полон до бойовиків на Донбасі потрапили нові заручники, заявив радник голови СБУ Юрій Тандит.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "5 канал".


"Ми можемо говорити про те, що в перспективі будуть звільнятися 47 заручників як мінімум, і ми повинні йти далі, тому що на сьогоднішній день заручниками вважаються понад 110 осіб", - сказав тандем.


Радник голови СБУ також закликав громадян України бути обережними під час поїздок на окупований Донбас, оскільки недавно в полоні окупантів виявилися нові заручники.


"Можу сказати ще: необхідно бути обережними тим людям, які пересуваються на лінії зіткнення, тому що три дні тому з'явилися нові заручники в Донецьку - це наші громадяни, які перебували на території, де діють закони, і представник однієї з силових структур поїхав до Донецька на запрошення своїх друзів, і його там затримали ", - сказав Тандит.


Раніше один з ватажків бойовиків так званої ДНР Денис Пушилін заявив про умови, які бойовики висувають Україні з приводу обміну полоненими. За словами Пушиліна, обміну полоненими "всіх на всіх" не буде до прийняття закону про амністію бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?