Бойовики з 120-мм мінометів обстрілюють позиції ООС: серед бійців ЗСУ є поранені
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з 120-мм мінометів обстрілюють позиції ООС: серед бійців ЗСУ є поранені

Бойовики з 120-мм мінометів обстрілюють позиції ООС: серед бійців ЗСУ є поранені
Джерело:  online.ua

Бойовики російсько-окупаційних військ продовжують вести провокативні обстріли на Донбасі, щоб змусити українських військових відкрити у відповідь вогонь, а після звинуватити ЗСУ в зриві перемир'я. Ворог прицільно обстрілює позиції ООС з забороненої Мінськими угодами зброї, в резльтати чого двоє бійців ЗСУ отримали поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 23 липня, бойовики більше 20 разів відкривали вогонь по українським захисникам. Найбільша їх активність була зафіксована в районі Майорська, Кримського, Мар'їнки, Авдіївки, Талаківці, Лебединського, Водяного, Гнутового і Широкиного. Там противник вів прицільні обстріли по позиціях ЗСУ, тричі застосовуючи важке озброєння - 82-мм і 120-мм міномети.

Протягом поточної доби, 24 липня, бойовики чотири рази відкривали вогонь по ЗСУ. Біля Водяного вони застосували проти українських військових ПТУР та 120-мм міномет, а також вели вогонь біля Авдіївки, Павлопіля і Мар'їнки.

За даними розвідки, за минулу добу в рядах противника багато поранених. Повідомляється про чотирьох поранених бойовиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Харкові затримали диверсанта бойовиків "ДНР", який хотів з гранатомета підірвати вантажний поїзд на залізниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?