Бойовики з "Градів" обстріляли морпіхів у районі Широкиного - штаб
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з "Градів" обстріляли морпіхів у районі Широкиного - штаб

Бойовики з "Градів" обстріляли морпіхів у районі Широкиного - штаб

У середу, 10 травня, бойовики з переносних реактивних систем Град "П" обстріляли позиції морських піхотинців у районі Широкиного на Донбасі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Зазначається, що з початку доби, 10 травня, зафіксовано 15 обстрілів позицій Збройних Сил України. На Приморському напрямку, з переносних реактивних систем Град "П" та стрілецької зброї ворог обстрілював позиції морських піхотинців у районі Широкиного. З протитанкових гранатометів та стрілецької зброї гатив по морських піхотинцях поблизу Гнутового та Павлополя. З кулеметів великих калібрів та гранатометів вів вогонь по українських воїнах поблизу Новоселівки Другої.

Читайте також: На Донбасі бойовики переміщують на передову військову техніку з парадів - розвідка

На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 82-мм, протитанкових гранатометів та стрілецької зброї противник накривав вогнем захисників Зайцевого. По оборонцях Новгородського вів вогонь з озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Опорні пункти сил АТО поблизу Троїцького обстрілював з озброєння БМП, а позиції в районі населеного пункту Піски з протитанкового гранатомету.

На Луганському напрямку, з гранатометів різних систем, кулеметів великих калібрів та стрілецької зброї російсько-окупаційні підрозділи били по оборонцях Валуйського, а захисників Кримського обстрілювали з автоматичних гранатометів.

В штабі додали, що в окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь.

Як повідомляв ONLINE.UA, в зоні проведення АТО на Донбасу бійці Збройних сил України збили безпілотник бойовиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?