Бойовики залякують Кремль, щоб отримати більше грошей - Міноборони
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовики залякують Кремль, щоб отримати більше грошей - Міноборони

Бойовики залякують Кремль, щоб отримати більше грошей - Міноборони
Джерело:  online.ua

Окупаційна адміністрація на Донбасі активне веде пропаганду щодо наступу української армії, яка ґрунтується на свідомо фейковій інформації. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Міністерства оборони України.

За даними командування, таким чином окупанти намагаються отримати безпосередньо від Кремля додаткове фінансування на свою злочинну діяльність. Наразі в ОРДЛО перебуває спеціальна комісія з Росії, яка перевіряє економічну діяльність угрупувань "ДНР" та "ЛНР".

"При цьому, для переконання комісії у необхідності виділення додаткових російських бюджетних коштів активізовано розповсюдження фейкових повідомлень про можливу активізацію бойових дій та проводяться заходи, які нібито у подальшому потребуватимуть посилення фінансування", - додало Міноборони.

Бойовики для доповнення своїх вимог організували на тлі роботи комісії масові тренування, розгорнули польові шпиталі нібито для приймання поранених.

Протягом останніх тижнів на Донбасі триває загострення. Окупанти регулярно обстрілюють позиції Об'єднаних сил, українські бійці зазнають втрат.

Як повідомляв ONLINE.UA, від початку доби 5 березня до 12:30 агресор завдав п'ять ударів по українських силах. Жоден військовослужбовець не отримав поранень та не загинув, однак ворог використав навіть заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?