Бойовики зазнали чергової поразки на Донбасі і понесли втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики зазнали чергової поразки на Донбасі і понесли втрати

Бойовики зазнали чергової поразки на Донбасі і понесли втрати
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі залишається складною, але контрольованою. Бойовики продовжують провокувати українських захисників на вогонь, обстрілюючи позиції ООС з забороненої зброї. Бійці ЗСУ дають адекватну відповідь ворогові - за даними розвідки, в ході бойових дій було знищено п'ятеро бойовиків і ще одного поранено.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

За минулу добу, 15 вересня, бойовики 28 разів відкривали вогонь по українським військовим. З 82-мм і 120-мм мінометів вони обстріляли Новотошківське, Гнутове, Водяне, Кримське і Лебединське. Там же ворог вів вогонь з БМП.

Під прицільний вогонь противника також потрапили українські захисники в районі Новотошківського, Південного, Луганського, Новгородського, Авдіївки, Світлодарська, Луганського, Мар'їнки, Красногоровки, Пєсков, Чекрмалика, Новотроїцького, Павлопіля і Широкино. Там ворог вів обстріли з великокаліберних кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї. В ході бойових дій жоден боєць ЗСУ не постраждав.

"З початку поточної доби, 16 вересня, противник 4 рази обстріляв позиції ОС. Три обстріли були зафіксовані на Донецькому напрямку біля Опитного і Мар'їнки, один - на Маріупольському напрямку в районі Водяного. У всіх випадках ворог відкривав вогонь по позиціях Об'єднаних сил з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ", - йдеться у зведенні ООС.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" заявили про затримання чергового винного в організації вбивства колишнього ватажка Олександра Захарченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?