Бойовики змінили напрямок обстрілів на Донбасі
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики змінили напрямок обстрілів на Донбасі

Бойовики змінили напрямок обстрілів на Донбасі
Джерело:  online.ua

Проросійські бойовики на Донбасі перемістили основний напрямок своєї вогневої активності.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: У житловому будинку окупованого Донецька пролунав вибух: з'явилося відео

Відзначається, що за станом на ранок п'ятниці, 27 жовтня, основна вогнева активність ворога виявилася зосереджена на Маріупольському напрямку, незважаючи на те, що раніше найбільша кількість обстрілів традиційно фіксувалося на Донецькому.

Так, на Приморському напрямку ворог застосовував міномети 82 мм калібру, протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю в районі Гнутового, Водяного і Павлополю; великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю неподалік від Авдіївської промзони на Донецькому напрямку; гранатомети і стрілецьку зброю поряд зі Станицею Луганською на Луганському.

Всього бойовики за добу стріляли 20 разів, у відповідь на що сили АТО 16 разів відкривали вогонь у відповідь. Внаслідок потрапляння під гранатометний обстріл на Донецькому напрямку один військовий отримав бойову травму.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 жовтня терористи обстріляли з важкого озброєння мирне населення на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?