Бойовики зробили дивну заяву про "тишу" на Донбасі: у штабі АТО спростували
Категорія
Світ
Дата публікації

Бойовики зробили дивну заяву про "тишу" на Донбасі: у штабі АТО спростували

Бойовики зробили дивну заяву про "тишу" на Донбасі: у штабі АТО спростували
Джерело:  online.ua

На Донбасі бойовики так званої ДНР заявили про введення режиму припинення вогню з 11:00 неділі, 5 березня; у свою чергу, штаб АТО повідомив про десятки обстрілів, яким піддалися позиції українських військ.
Про припинення бойовиками вогню заявив заступник командуючого оперативним командуванням ДНР" Едуард Басурин, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.
"Зараз працює пропозицію про припинення вогню по всій лінії дотику з 11:00 сьогоднішнього дня. Це наша спільна ініціатива та ЛНР", — розповів він.
Також Басурин повідав, що пропозицію про припинення вогню бойовики передали через представників Спільного центру з контролю і координації припинення вогню на Донбасі.
Читайте також: На Донбасі розбомбили будинок, в якому зупинявся Порошенко — радник
У свою чергу, в прес-центрі штабу АТО заявили, що протягом дня бойовики ДНР і ЛНР влаштували 54 обстріли українських позицій.
"Станом на 18:00 5 березня 2017 року зафіксовано 54 обстріли. Двоє наших військових поранені, один травмований", — відзначили військові.
За даними штабу, на Донецькому напрямку танки окупантів неодноразово вели вогонь по Луганському, шахті Бутівка, Кам'янці і Пісках. З мінометів різних калібрів, гранатометів і стрілецької зброї вівся вогонь по Авдіївці, Майорскому, Новгородському, Троїцькому, Опитному, Пісках і Зайцево. БМП вели вогонь по Луганському.
На Маріупольському напрямку бойовики обстріляли з мінометів Талаковку, Гнутово, Водяне та Широкіно, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – Водяне, Гнутово, Широкіно, Павлопіль. БМП і танки противника вели вогонь по Водяному і Широкіно. Також Широкіно обстріляли з протитанкових ракетних комплексів.
На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів обстріляли Новоолександрівку і Богуславське, зі стрілецької зброї – Попасну.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  стало відомо про загибель українського воїна під Авдіївкою, а в мережі опубліковано історію його життя і фото.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?