Бойовиків "ДНР" викрили на цинічній провокації, що загрожує сотням людей
Категорія
Україна
Дата публікації

Бойовиків "ДНР" викрили на цинічній провокації, що загрожує сотням людей

Бойовиків "ДНР" викрили на цинічній провокації, що загрожує сотням людей
Джерело:  online.ua

Державна прикордонна служба України звинуватила бойовиків так званої "ДНР" у штучному створенні черг з громадян у дорожніх коридорах. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на представництво служби.

За офіційними даними, окупаційна влада навмисно затримує пропуск осіб, а активну роботу починає ближче до завершення терміну роботи українських КПВВ на Донеччині.

"Такі дії несуть потенційну загрозу для життя та здоров’я громадян, оскільки перетин лінії розмежування в темний час, або взагалі – залишення людей на ночівлю в так званій "сірій зоні" може значного загострити безпекову ситуацію", - наголосили у ДПСУ.

Командування зареєструвала такі випадки протягом грудня на КПВВ "Гнутове", "Новотроїцьке", "Майорське". Зокрема, зафіксовано 5 випадків пропуску українців у "сіру зону" після 17:00. Усі громадяни та автомобілі здійснили перетин, бо військовослужбовці працювали у режимі форс-мажору до останнього.

"Командування Об’єднаних сил звертається до громадян з проханням при планування своїх поїздок враховувати пору року та час доби для безпечного перетину лінії розмежування згідно зимового графіку роботи КПВВ з 08:00 до 17:00", - підкреслили у ДПСУ.

Як повідомляв ONLINE.UA, з 1 грудня усі КПВВ у Донецькій та Луганській областях перейшли на зимовий режим роботи. Про це було оголошено напередодні, 30 листопада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?