Бойовиків ДНР засмутили розмови Захарченка, перехоплені СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовиків ДНР засмутили розмови Захарченка, перехоплені СБУ

Бойовиків ДНР засмутили розмови Захарченка, перехоплені СБУ

У мережі з'явилася реакція бойовиків на переговори ватажка так званої ДНР Олександра Захарченка з Москвою, які були перехоплені і опубліковані СБУ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера Антона Швеця.
Нагадаємо, раніше в СБУ опублікували розмову Захарченка з неназваним росіянином, в якій йдеться про те, щоб найбільш привабливі українські активи, що знаходяться на тимчасово окупованій території Донбасу, передати в розпорядження структурам зниклого українського бізнесмена Сергія Курченка.

Читайте також: Ватажок ДНР покрасувався біля свого джипа і насмішив загрозою на адресу України: з'явилося відео
Раніше було опубліковано перехоплення розмови ватажка ДНР із одним з його підлеглих, в якому Захарченко зізнається, що захоплення українських підприємств було заплановане ще до блокади Донбасу.
"Коли в ОРДЛО (окремі райони Донецької і Луганської областей - Ред.) підвезли трохи зради. "Депутат парламенту Новоросії" Євген Тинянський трохи пригорів. Щоб ви, с ** а, без СБУ робили, кукарешники", - написав він.
Також Швець виклав скріншот повідомлення, опублікованого бойовиком, в якому той зізнається, що вважає запис розмов Захарченка справжнім і робить невтішні для себе висновки.



У свою чергу користувачі соцмереж висловили своє ставлення до реакції бойовика.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про рішення ватажка ЛНР не відставати від "братської ДНР" та також захопити українські підприємства.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?