Боже, це хлопчик: Зеленський звернувся до лідера Британії Бориса Джонсона
Категорія
Світ
Дата публікації

Боже, це хлопчик: Зеленський звернувся до лідера Британії Бориса Джонсона

Боже, це хлопчик: Зеленський звернувся до лідера Британії Бориса Джонсона
Джерело:  online.ua

29 квітня глава держави Володимир Зеленський привітав прем’єра Великої Британії Бориса Джонсона із народженням сина. Свої вітання український лідер опублікував на сторінці у Twitter, передає ONLINE.UA.

"Боже, це хлопчик! Вітаємо та найкращі побажання від України Борису Джонсону. Сподіваюся, що мати і новонароджений щасливі і почувають себе добре", - написав Володимир Зеленський.

 Зазначимо, що 28 квітня прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон та його наречена Керрі Сімондз стали батьками. У пари народився син.Цю інформацію вже підтвердив речник політика. Дитина з'явилася на світ в одній із лікарень Лондона. Представник Джонсона зазначив, що і Керрі, і хлопчик почуваються дуже добре. Нещодавно закохані говорили про те, що чекають народження малюка "на початку літа". Тож схоже, пологи в 32-річної Сімондс сталися передчасно.

Як відомо, нещодавно Борис та його кохана перехворіли коронавірусом. Британський лідер деякий час навіть провів у відділенні інтенсивної терапії. У вагітної Сімондз же недуга протікала легше, вона була вдома.

Що цікаво, для Бориса Джонсона, який двічі був одружений, це шостий нащадок. Двох доньок і двох синів він має від ексдружини Марини Вілер і ще одну дівчинку від роману з артконсультанткою Хелен МакІнтайр.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 21 квітня королева та очільниця держави Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії та 15-ти країн Співдружності націй Єлизавета II святкувала свій день народження — їй виповнилося уже 94 роки. Президент України Володимир Зеленський одним із перших привітав з днем народження королеву. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?