"Боже, я закохалася!": мережу шокували фото сина Лукашенко та його новий імідж
Категорія
Світ
Дата публікації

"Боже, я закохалася!": мережу шокували фото сина Лукашенко та його новий імідж

"Боже, я закохалася!": мережу шокували фото сина Лукашенко та його новий імідж
Джерело:  online.ua

Нещодавно соцмережі взірвав свіжий знімок з молодшим сином білоруського лідера Олександра Лукашенко - Миколою. За лічені години він набрав таку шалену популярність, щоб був переопублікований навіть авторитетними білоруськими ЗМІ. В інтернеті не втомлюються обговорювати, коли Микола встиг перетворитися з пухкенького хлопчика в стрункого сексуального юнака з голлівудською зовнішністю, передає ONLINE.UA.

Як відомо, зараз глава Білорусі відправився з офіційним візитом до Пекіна, і його супроводжує 14-річний син. Коля Лукашенко змінив зачіску, стиль і навіть встиг помітно підрости. Як тільки в мережі з'явилася свіжа фотографія Миколи, у нього відразу ж з'явився солідний фан-клуб.

"Боже, я закохалася!; йому терміново потрібно в Голлівуд; я б проголосувала; Коля, коли ти так подорослішав, чому я це пропустила?; такого президента я хочу; а уявіть, що буде, коли йому виповниться 20?! а 30?!", - пишуть в коментарях до фото.

 Варто зазначити, що колись в спілкуванні з курсантами Військової академії Лукашенко-старший заявив, що йому набридло бути при владі і він думає про те, хто б міг його замінити. Тоді президент згадав про свого молодшого сина, сказавши, що хоче бачити його в президентському кріслі.

"Я не дуже хочу стати президентом, оскільки це буде складне життя. Не впевнений, що готовий до такого", - відповів на це Микола.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше білоруський лідер Олександр  Лукашенко заявив, що його країну неможливо зруйнувати, тому що в ній вже живе покоління незалежних білорусів, які дадуть потужну відповідь ворогові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?