Божевільні мрійники на манежі Київського цирку
Категорія
Культура
Дата публікації

Божевільні мрійники на манежі Київського цирку

Божевільні мрійники на манежі Київського цирку
Джерело:  online.ua

Вчені Національного цирку України зробили неможливе! 4 вересня 2019 року вони створили машину часу і відправили у минуле циркову трупу. Відважні дослідники повернулися цілими і неушкодженими. Тепер ми також можемо здійснити таку ж подорож.!

Київський цирк - один з найстаріших і популярніших в Україні. Він завжди відрізнявся нестандартними підходами до постановок і умінням поєднувати в своїх шоу напрямки різного формату. До відкриття 59-го сезону була підготована нова унікальна програма – шоу Божевільні мрійники.

Стиль – стимпанк. Це фантастичний жанр, в якому антураж Англії позаминулого століття змішався з науковими досягненнями майбутнього. Глядачі перенесуться на сто років назад і потраплять у минуле, де світом правлять парові технології, а наука межує з магією.

Що на вас чекає на шоу Божевільні мрійники

Хоча керівництво Київського цирку тримає в секреті нову програму. Нам вдалося дещо дізнатися:

  • Програму відкриває Костянтин Крутько. Відомий акробат і його унікальний номер "Повітряна щогла" змусить вас завмерти від подиву та захоплення.

  • Ви побачите професійних канатоходців. Для них тонкий канат під куполом цирку – надійніше кам'яної бруківки.

  • Ілюзіоніст Євген Новосьолов, золотий призер Міжнародного фестивалю в Кореї, переконає вас – магія реальна.

  • Акробати на роликах – ще одна родзинка шоу. Ольга і Олександр Амподістови продемонструють високий рівень майстерності і порадують публіку вражаючими трюками.

  • До відкриття сезону підготовлений захоплюючий номер - "Колесо Сірая". Олексій Главацький – 15-річний артист, котрий здивує вас своєю гнучкістю і спритністю.

  • "Дівчина-кішка" Вікторія Дзюба – еквілібристка і переможець Міжнародного фестивалю циркового мистецтва також вразить глядачів гнучкістю і спритністю.

  • І звичайно клоуни. Розважати вас буде Олег Литвинський і його комік група "Пластилін". Сміховинні трюки, пантоміми і жарти. Все це за участю добровольців із залу. Сміятися будуть всі!

Де і коли: квитки на дитячу програму

Нове шоу Київського цирку – це ексклюзивна програма для всієї родини. Незвичайний жанр, спеціально підготовлені трюки, тепла атмосфера повна добра і усмішок. "Божевільні мрійники" – прекрасний вибір для тих, хто хоче добре провести час всією сім'єю і подарувати дітям справжню казку.

Цирк для дітей і дорослих виступатиме з 29 жовтня і до 8 грудня. Квитки можна придбати на сайті Concert.ua. Вартість квитка від 100 грн. Дітям, яким не виповнилося 5 років, вхід безкоштовний без окремого місця для сидіння.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?