Брат глави КНДР убитий: ЗМІ дізналися сенсаційні деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

Брат глави КНДР убитий: ЗМІ дізналися сенсаційні деталі

Брат глави КНДР убитий: ЗМІ дізналися сенсаційні деталі
Джерело:  online.ua

Південнокорейські ЗМІ повідомили про те, що в Малайзії убитий брат лідера КНДР Кім Чен Ина.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YonHap News.
За інформацією агентства, Кім Чон Нама вбили в аеропорту столиці Малайзії Куала-Лумпурі невідомі жінки за допомогою отруєних голок. Підозрюваним вдалося сховатися, але в Південній Кореї припускають, що вони можуть бути співробітниками спецслужб КНДР.

Читайте також: Глав і КНДР підписали смертний вирок: новина розбурхала соцмережі

Також інформація про смерть громадянина КНДР з'явилася в зведеннях агентства Reuters - її дають з посиланням на поліцію Малайзії, яка повідомила, що чоловік помер по дорозі з аеропорту в лікарню.
ЗМІ Південної Кореї вже назвали смерть Кім Чон Нама однією з найгучніших, які відбулися в верхівці КНДР з моменту страти генерала Чан Сон Тхека в грудні 2013 року.
Кім Чон Нам - молодший позашлюбний син Кім Ір Сена, який довгий час проживав за межами КНДР.
Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі показали відео запуску балістичної ракети, яка була запущена КНДР 12 лютого і впала у води Японського моря.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?