Брат Меган Маркл дав скандальне інтерв'ю про королівську сім'ю
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брат Меган Маркл дав скандальне інтерв'ю про королівську сім'ю

Брат Меган Маркл дав скандальне інтерв'ю про королівську сім'ю
Джерело:  online.ua

Зведений брат Меган Маркл Томас дав інтерв'ю, у якому зізнався, що королівська сім'я нехтує родичами Меган, передає ONLINE.UA з посиланням на The Daily Mail.

Чоловік заявив, що саме через принца Гаррі його сестра, а зараз герцогиня Cассекська, не приділяє часу батькові. Він стверджує, що Меган після весілля змінилася в гіршу сторону. Окрім того, Томас запевняє, що жінка стала дуже високомірною та ігнорує думку найближчих людей.

"Не цікавлять Меган і проблеми, пов'язані з її новим, королівським статусом. Томас додав, що не розуміє, чим його сім'я гірша за Міддлтонів, яких свого часу королівська сім'я прийняла", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що нещодавно в такому ж дусі висловився про королівську сім'ю батько Меган Маркл. За його словами, родина Її Величності - представники якогось культу.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська  Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі  герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл. Вказано, що Меган постійно засмучується через гучні звинувачення своїх родичів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?