Брат нардепа зловив скандального Ківу на брехні: опубліковані документи
Категорія
Україна
Дата публікації

Брат нардепа зловив скандального Ківу на брехні: опубліковані документи

Брат нардепа зловив скандального Ківу на брехні: опубліковані документи
Джерело:  online.ua

Брат нардепа України Мустафи Найєма Масі Найєм зловив на брехні скандального начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції  Іллю Ківу, який відомий відео, де він присутній при виготовленні наркотиків, і гучними висловами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Масі Найєма.


16 січня 2016 року Ілля Ківа заявив про те, що Масі Найєм брав участь в антитерористичній операції на Донбасі всього 11 днів, але отримав звання учасника бойових дій.



"Ось ще одне підтвердження, що Ківа Ілля балабол і його слова - пусте місце. Щоб суспільство знало ціну всім його словами - показую документ, в якому чітко написано, що я не отримував і навіть не просив УБД", - написав Маси Найєм.


"Тому маю вам дещо сказати, Ківа Ілля: ви ганьба постмайдановского часу. Гірший представник Національної поліції України. Ваших вибачень не прошу - ваші слова нічого не значать) Наберіться хоч сміливості - прийдіть до суду", - додав Найєм.


Свою заяву Масі Найєм супроводив документами про те, що він навіть не просив звання учасника бойових дій, а також клопотанням Іллі Ківи щодо відкладення розгляду судової справи про відшкодування моральної шкоди:




Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Ілля Ківа також не з'явився на тестування професійних навичок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?