Бред Пітт "покінчив" з Анджеліною Джолі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бред Пітт "покінчив" з Анджеліною Джолі

Бред Пітт "покінчив" з Анджеліною Джолі
Джерело:  radaronline.com

Знаменитий голлівудський актор Бред Пітт викинув з дому речі дружини Анджеліни Джолі, з якою проходить шлюборозлучний процес.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Radaronline.com.
За інформацією видання, актор повернувся в маєток, де колись жило сімейство Джолі-Пітта. Однак, заселившись, Бред вирішив позбутися усього, що нагадує йому про Анджеліну.
Очевидцями того, що відбувається, стали американці, які проживають поруч.
Читайте також: Особисте життя Джолі і Пітта з'явиться на екранах
За словами сусідів, Пітт виносив з дому майже всі, що там було. При цьому робилося це дуже недбало.
Робітники, яких найняв актор, не просто складали речі в фургон, а жбурляли колись дорогі для сім'ї речі, як непотріб. А дещо падало прямо на землю, і робітники не поспішали піднімати.
На землі залишилися валятися сувеніри, рамочки від фотографій й інші дрібні речі.
Нагадаємо, Анджеліна Джолі разом з дітьми покинула маєток у вересні 2016 року після рішення про розлучення.
Як стверджує видання, Пітт має намір використовувати цей будинок для зустрічей зі своїми дітьми, які, як він сподівається, незабаром стануть частішими і регулярними.
Як повідомляв ONLINE.UA, голлівудський актор Бред Пітт проводить "терапевтичні сеанси" з дітьми, а також щотижня він відвідує терапевта і здає аналізи на наркотики і алкоголь в крові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?