Бред Пітт прямує "До зірок": чого чекати від нового науково-фантастичного фільму
Категорія
Культура
Дата публікації

Бред Пітт прямує "До зірок": чого чекати від нового науково-фантастичного фільму

Бред Пітт прямує "До зірок": чого чекати від нового науково-фантастичного фільму
Джерело:  online.ua

Драма у жанрі наукової фантастики "До зірок" вийшла на екрани в Україні 19 вересня. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційні дані.

Головна роль у цьому довгоочікуваному фільмі належить голлівудцю Бреду Пітту. Його герой - космонавт Рой Макбрайд. Досвідчений дослідник, він прямує у новій подорожі до Нептуна, де близько 20 років тому зник його батько.

Місія родича полягала у пошуках позаземного інтелекту. Макбрайд-молодший сподівається розкрити цю таємницю та без малого врятувати усю Землю.

Партнерами Пітта у зоряних подорожах стали ірландка Рут Негга і земляк Томмі Лі Джонс. Також брали участь Лів Тайлер і Дональд Сазерленд. Фільмуванням займалася компанія 20th Century Fox.

Вихід першого трейлера"До зірок" відбувся у червні 2019 року. Під час першої доби після публікації відеоролик переглянули близько 1,5 мільйона користувачів.

У серпні творці оприлюднили другий трейлер.

Як повідомляв ONLINE.UA, в Україні незабаром відбудеться прем'єра відчизняного фільму"Захар Беркут". Історичний екшн, знятий із залученням відомих іноземних спеціалістів, можна буде побачити вже з 10 жовтня. Стрічка розповідає про боротьбу стародавніх жителів українських Карпат з військом монголів на чолі з Бурундаєм - темником Бату-хана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?