Бред Пітт зважився на резонансне зізнання
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бред Пітт зважився на резонансне зізнання

Бред Пітт зважився на резонансне зізнання
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відомий голлівудський актор Бред Пітт зізнався, що поневірявся через алкоголізм під час розлучення з ексдружиною Анджеліною Джолі. Про це Пітт розповів в інтерв'ю "The New York Times", передає ONLINE.UA.

 За словами зірки, протягом півтора року він відвідував товариство анонімних алкоголіків. Пітт стверджує, що саме ці зібрання допомогли йому перебороти залежність. Він зазначив, що інші люди на зібраннях відкрито і чесно говорили таке, чого актор ніколи раніше не чув. Саме такі розмови, підтримка інших і регулярні відвідування групи витягли актора з тривалого запою.

Пітт каже, що він "взяв ситуацію у свої руки настільки, наскільки це було можливо, і, врешті-решт, забув про випивку.

Варто зазначити, що раніше ходили чутки про роман Бреда з голлівудською красунею Шарліз Терон, однак зірки їх постійно заперечували.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей,  щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?