Британець отримав лист від Терези Мей з нецезурною лайкою
Категорія
Світ
Дата публікації

Британець отримав лист від Терези Мей з нецезурною лайкою

Британець отримав лист від Терези Мей з нецезурною лайкою
Джерело:  online.ua

У листі, під котрим стояв підпис прем'єра Великої Британії, до літнього чоловіка звертаются містер Youmustbe Fuckingjoking.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посилання на Твіттер сусідки адресата Лаури Маккормак.

Мешканка Лондона Лаура Маккормак написала в Твіттері, що її літнім сусідам прийшов незвичний лист від Консервативної партії з вдячністю за підтримку. Він був адресований містеру Youmustbe Fuckingjoking (цензурною лексикою це можна перекласти як "Ви що, до біса, знущаєтесь").

Читайте також: Принц Вільям випадково розсекретив стать майбутньої дитини

За словами жінки, її сусіди сильно засмутилися через це. "Я не можу повірити, що ніхто не помітив цього до відправки. Мене вразила така некомпетентність", - заявила вона. Маккормак зазначила, що знайома їй пара не є членами Консервативної партії, і, вірогідніше за все, лист прийшов помилково.

Представник партії повідомив, що у відділі, який займається надсиланням листів, проведуть розслідування. "Ми вважаємо неприпустимим, що цей лист було відправлено, і приносимо вибачення за образу", — повідомив він.

Як повідомляв ONLINE.UA раніше, Британія готує нове антитерористичне законодавство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?