Британець замаскувався під кущ, аби вийти у карантин непоміченим - яскраве відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Британець замаскувався під кущ, аби вийти у карантин непоміченим - яскраве відео

Британець замаскувався під кущ, аби вийти у карантин непоміченим - яскраве відео
Джерело:  online.ua

Мешканець Великої Британії вирішив замаскуватися під кущ, аби залишити домівку в умовах жорсткого карантину. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоролики, які поширилися інтернетом та стали хітами.

Подружжя з британського міста Стівенідж помітила чоловіка неподалік від свого будинку. Він ніби грав на камеру — перебігав від одного місця до іншого, завмирав, коли повз їхав автомобіль.

Зазначається, що чоловік таким чином нібито спрямував у магазин за продуктами.

Відеоролик оприлюднили у Tik-Tok. Його вже переглянули мільйони користувачів.

Випадків COVID-19 на Туманному Альбіоні — вже понад 25 тисяч. З них призвели до смерті майже 1,8 тисячі.

Коронавірус у Великій Британії уражає не тільки простих громадян. Наприклад, інфекцію виявили у принца Чарльза та прем'єр-міністра Бориса Джонсона. Перший одужав та завершив самоізоляцію у королівській резиденції. Інший — працює віддалено, керує урядом через відеоконференції та лікується.

Як повідомляв ONLINE.UA, у німецькому федеральному уряді закликали людей не жартувати про коронавірус COVID-19 1 квітня — так званий День дурня. Міністерство охорони здоров'я пояснило такий підхід.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?