Британець згорів через залишений на зарядці iPhone
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Британець згорів через залишений на зарядці iPhone

Британець згорів через залишений на зарядці iPhone

Житель британського міста Редінг Марек Крюгер згорів під час пожежі через залишений на зарядці iPhone 5. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Lenta.ru.
Чоловік страждав від пухлини мозку, що викликала параліч лівої частини тіла, і тому не вставав з ліжка. Свій iPhone він завжди залишав поруч з ліжком і часто заряджав його довше належного.
Коли Крюгер залишив смартфон на покривалі, батарея пристрою перегрілася, що стало причиною пожежі. Згідно зі звітом патологоанатома, чоловік отримав опіки 64 відсотків тіла і задихнувся від диму.
У липні 2015 року біля мешканки Гонконгу вибухнув iPhone 6 Plus. За словами потерпілої, вночі вона поставила смартфон на зарядку, а вранці прокинулася від гучного хлопка. Розплющивши очі, жінка побачила, що смартфон горить і з нього валить дим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?