Британія хоче розвіяти "страшилки" про іслам
Категорія
Світ
Дата публікації

Британія хоче розвіяти "страшилки" про іслам

Британія хоче розвіяти "страшилки" про іслам
Джерело:  BBC

По всій Великобританії, щоб постаратися розвіяти негативні міфи, в неділю понад 80 мечетей відкрили свої двері для прихильників іншої віри. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на ВВС.
"Акція організована Мусульманською радою Британії, однією з найбільших ісламських асоціацій Сполученого Королівства. За словами представників цієї організації, їх турбує те, що збройні напади ісламістів змушують багатьох людей насторожено ставитися до ісламу", - йдеться в повідомленні.
Протягом минулого року кількість нападів на мусульман, визнаних актами ісламофобії, різко зросла.
Запрошені в мечеті люди зможуть подивитися, як проходять молитви, вислухати інформацію про основи релігії або просто випити тут чашку чаю.
Нагадаємо, губернатор Крайньопівнічного регіону Камеруну повідомив про те, що в результаті нападу двох терористок-смертниць на мечеть загинуло менше 10 осіб і більше десятка отримали поранення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?