Британія обіцяє РФ нові потужні санкції
Категорія
Політика
Дата публікації

Британія обіцяє РФ нові потужні санкції

Британія обіцяє РФ нові потужні санкції
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант заявив, що ЄС вже домовився про режим санкцій за застосування хімічної зброї. Дипломат наголосив, що тепер Британія буде тиснути на партнерів, щоб цей режим якомога швидше ввести в дію щодо Росії, передає ONLINE.UA з посиланням на "Російську службу BBC".

Окрім того, Хант нагадав, що США найближчим часом обіцяють ввести нові санкції проти Росії як покарання за застосування хімічної зброї, і Європа повинна послідувати їхньому прикладу. Дипломат додав, що з боку Європи було б неналежно не послідувати цьому прикладу, враховуючи, що ця акція здійснена на європейській землі.

"Вкрай важливо провести чітку червону лінію: застосування хімічної зброї, в тому числі нервово-паралітичних речовин, абсолютно неприйнятне, і ціна таких дій завжди буде висока. ЄС вже домовився про режим санкцій за застосування хімічної зброї, і ми будемо тиснути на них, щоб цей режим як можна швидше був введений в дію", - заявив Хант.

Як повідомляв ONLINE.UA, Хант наполягатиме на тому, щоб Європейський Союз відповідав і реагував на кожне порушення з боку Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?