Британія запускає нову криптовалюту з нагоди одруження принца Гаррі і Меган Маркл
Категорія
Світ
Дата публікації

Британія запускає нову криптовалюту з нагоди одруження принца Гаррі і Меган Маркл

Британія запускає нову криптовалюту з нагоди одруження принца Гаррі і Меган Маркл
Джерело:  Daily Express

Влада Великої Британії оголосила про запуск з нагоди одруження онука королеви Єлизавети II, принца Гаррі та його нареченої Меган Маркл першої цифрової валюти королівського двору.

Нова валюта отримала назву Crown Royale, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Express.

Читайте також: Південна Корея випустить криптовалюту для соціальних виплат населенню

Кошти від продажу токенів будуть спрямовані на благодійні цілі. Зокрема, планується передати гроші таким благодійним організаціям, як Sentebale, The Invictus Games і The Royal Foundation. Ці організації знаходяться під патронатом принца, його бабусі, королеви Єлизавети II, і його майбутньої дружини Меган Маркл.

Також планується, що частина грошей буде направлена на фінансування номера видання The Crown and Country Magazine, в якому буде висвітлено весілля.

Повідомляється, що ідея випуску криптовалюти належить головному редактору цього журналу Томасу Мейс-Арчер-Миллсу. Реалізували цю ідею в The ICO Rocket - стартапі, який займається токенами. Мейс-Арчер-Міллс пояснив, що ідея випуску криптовалюта ґрунтується на бажанні дати можливість всьому світу взяти участь у весіллі принца Гаррі.

Очікується, що після весілля криптовалюта буде займати гідне місце в списку інших цифрових грошей.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Інтернет-гігант Google видаляє усі розширення для майнінгу криптовалют.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?