Британія заявила про підготовку РФ до хімічної або біологічної атаки в Україні
Категорія
Україна
Дата публікації

Британія заявила про підготовку РФ до хімічної або біологічної атаки в Україні

Британія заявила про підготовку РФ до хімічної або біологічної атаки в Україні
Джерело:  online.ua

В Міноборони Великої Британії заявляють про високу ймовірність підготовки РФ до хімічної або біологічної атаки в Україні, яку планується провести під чужим прапором.

Джерело: Twitter-сторінка Міноборони Великої Британії

РФ готує провокації із застосуванням хімічної зброї

Метою РФ є звинувачення України в наявності хімічної або біологічної зброї та використання цього, як виправдання свого військового вторгнення.

Росія, можливо, планує використовувати хімічну або біологічну зброю в операції під "чужим прапором, - зазначають представники Міноборони Великої Британії.

В Міноборони Британії зазначають, що операція із застосуванням хімічної або біологічної зброї може мати форму інсценованого нападу, або виявлення агентів чи боєприпасів, або сфабрикованих доказів про нібито плани України щодо застосування хім- або біозброї.

Між тим президент України Володимир Зеленський запевнив, що російські окупаційні війська понесуть відповідальність за військові злочини в Україні, обстріли міст та населених пунктів, а також вбивства мирних українців.

Відповідальність за військові злочини для російських військових неминуча. Відповідальність за свідомо створену гуманітарну катастрофу в українських містах неминуча. Весь світ бачить, що відбувається у Маріуполі, Харкові, Чернігові, Сумах, Охтирці, Гостомелі, Ірпені. У всіх наших містах, - зазначив голова держави.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?