Британська актриса знайдена мертвою у власній квартирі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Британська актриса знайдена мертвою у власній квартирі

Британська актриса знайдена мертвою у власній квартирі
Джерело:  BBC

Британська актриса і хрещениця принца Чарльза Тара Палмер-Томкінсон була знайдена мертвою в своїй квартирі в Кенсінгтоні. Знаменитості було 45 років.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.
Що стало причиною смерті актриси, поки не повідомляється.
Відомо, що в 2016 році у Палмер-Томкінсон виявили доброякісну пухлину мозку. Також лікарі відшукали у Тари важке аутоімунне захворювання. До того ж, жінка боролася з кокаїновою залежністю.

Читайте також: Смерть відомої співачки: затримані ймовірні вбивці
Принц Уельський і герцогиня Корнуолл випустили заяву, в якій йдеться, що вони глибоко засмучені смертю свого близького друга.
Палмер-Томкінсон відома завдяки ролі Олівії Басилдон у фільмі "Ідеальний чоловік". Також Тара вела власну колонку в журналі Sunday Times, брала участь в реаліті-шоу.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше була знайдена мертвою бразильська співачка Лоалва Браз, солістка групи Kaoma, що прославилася завдяки легендарному хіту "Ламбада". Артистці було 63 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?