Британський міністр принизив путінську Росію
Категорія
Світ
Дата публікації

Британський міністр принизив путінську Росію

Британський міністр принизив путінську Росію
Джерело:  BBC

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон заявив, що готовий разом з вірогідним наступним главою Пентагону Дмімом Меттісом співпрацювати з Росією, однак її не можна вважати повноправним партнером.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю BBC.


На тлі заяв про те, що переможець президентських виборів в США Дональд Трамп призначає в свою Адміністрацію чиновників, які сприятимуть поліпшенню відносин з Росією, Феллон висловив думку, що країни Заходу не можуть вести спільну роботу з очолюваною Володимиром Путіним Росією як з повноправним партнером.


Читайте також: Названо імена друзів і лютих ворогів Путіна в оточенні Трампа


"Разом з Меттісом ми можемо протистояти агресії Росії, сприяти деескалації відношеннь з Москвою, домагатися вирішення ситуації в Сирії. Але ми не можемо сприймати Росію як рівного партнера. Росія - стратегічний партнер Заходу, і ми повинні це розуміти", - підкреслив глава британського оборонного відомства.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Дональд Трамп запропонував на пост Держсекретаря США главу найбільшої нафтової компанії США ExxonMobil Рекса Тіллерсона, якого в 2013 році Володимир Путін нагородив орденом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?