Британський пропагандист ДНР потрапив в безглуздий конфуз
Категорія
Події
Дата публікації

Британський пропагандист ДНР потрапив в безглуздий конфуз

Британський пропагандист ДНР потрапив в безглуздий конфуз
Джерело:  online.ua

Британський журналіст Грем Філліпс, відомий пропагандою політики президента Росії  Володимира Путіна  і підтримкою бойовиків на Донбасі, потрапив в смішний конфуз в мережі разом з відомим сепаратистом Костянтином Долговим.


Про це повідомляє ONLINE.UA.


«Я ще в Ростові, а все добре! Завжди так стільки, щоб треба зробити тут, щоб підготуватися до наступного періоду роботи на Донбасі! А також, завтра, я покажу вам мій новий спеціальний репортаж зі школи 60 в Луганську. Я сподіваюся, що це буде найбільш повним, цікавим репортажем, що ви бачили про школу на Донбасі!», - написав Філліпс (орфографія збережена) в соцмережі «Вконтакті».


«Рибка, чекаю тебе в Донецьку!», - відповів у коментарі Долгов.


«Костянтин, о, так ти гей», - відповіли Долгову в коментарях.


Читайте також:  Британський пропагандист Путіна зганьбився з опитуванням про Донбас: з'явилося відео


«Котик Долгов чекає рибку Грехема Філіпса в Донецьку. Цікаво, маразматик Захарченко теж чекає англосакса?», - поіронізував в своєму Twitter користувач Necro Mancer і опублікував відповідний скріншот.



«Як і завжди - спасибі велике за піар, Толик! Дуже приємно і корисно для мене!», - відписався в коментарях Грем Філліпс.


Dire Man: У виконанні @GrahamWP_UK типу психологічна гра словами виглядає трохи по-дебільному.


Necro Mancer: У виконанні цієї солодкої парочки все виглядає трохи по-дебільному)


Георгій Загорулько: А мені тільки одному здається, що ця лиса ... якось дивно робить граматичні помилки?


imya familia: В ігіл їх би з даху обох скинули)


Як повідомляв ONLINE.UA,  британський журналіст Грехем Філліпс, відомий своєю пропагандою дій президента Росії Володимира Путіна і підтримкою бойовиків на Донбасі, побував на випробуваннях мобільних мінометів так званої ЛНР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?