Британський пропагандист ДНР визнав ONLINE.UA своїм ворогом
Категорія
Події
Дата публікації

Британський пропагандист ДНР визнав ONLINE.UA своїм ворогом

Британський пропагандист ДНР визнав ONLINE.UA своїм ворогом
Джерело:  online.ua

Британський пропагандист Грем Філліпс, відомий своєю підтримкою бойовиків ДНР-ЛНР на Донбасі, зробив випад на адресу ONLINE.UA, заявивши, що ресурс веде проти нього інформаційну війну і назвавши його ворожим.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку пропагандиста в соцмережі ВКонтакте.
Нагадаємо, британець оприлюднив відео, де він поруч із озброєним бойовиком і розповідає про те, що робить зйомку з передових позицій ДНР під Дебальцевим. При цьому він "засвітив" позиції бойовиків, які незабаром були ідентифіковані. Грем Філліпс спробував виправдатися за здачу позицій.
"Як я і передбачав, укро-ЗМІ хочуть створити для мене проблеми, що я "показав позиції ополченців". Все зрозуміло - це інформаційна війна, всі ми розуміємо цю тактику. Безпілотники ЗСУ літають весь час, в тому числі під час обстрілу. Навіть якби було бажання, я не міг нічого показати того, про що вони ще не знають", - написав пропагандист і оприлюднив при цьому посилання на новину ONLINE.UA.



Читайте також

:

Британ

ський пропагандист ДНР потрапив у безглуздий конфуз


Пізніше він також написав, що "завжди об'єктивний у подачі інформації".


"Я завжди об'єктивний. Але моя робота часто буває дуже незручною для української сторони. Але, звичайно, вони не визнають це", - висловився Філліпс.


Крім того, пропагандист оприлюднив ще одне посилання на ONLINE.UA, яке прокоментував не дуже зрозуміло: "Перед тим, як перейти на нові теми, я просто скажу для укро-ЗМІ. У мене навіть не один раз були проблеми в ДНР або ЛНР через вас. Не один раз".


"А це - "які нібито обстрілюють українцями. "Ну блин, дебіли", - додав він, намагаючись підкреслити, що ЗСУ таки нібито першими відкривають вогонь по позиціях бойовиків.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі з'явилося відео з атакою бойовиків на українські позиції на Світлодарській дузі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?