Британський пропагандист Путіна злякався спецслужб і насмішив соцмережі
Категорія
Події
Дата публікації

Британський пропагандист Путіна злякався спецслужб і насмішив соцмережі

Британський пропагандист Путіна злякався спецслужб і насмішив соцмережі
Джерело:  vk.com/bird.born

Британський журналіст Грем Філліпс, відомий своєю пропагандою дій  президента Росії Володимира Путіна  і підтримкою бойовиків на Донбасі, розповів про швидке повернення на батьківщину і досвіді спілкування з британськими спецслужбами, після якого він став з побоюванням ставитися до своїх обов'язків".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення самого пропагандиста на його сторінці «В контакті».
"Як ви знаєте, я повертаюся у Великобританії найближчим часом. Про себе і британських спецслужбах: як ви знаєте, вони допитували мене в Хітроу (лондонський аеропорт – Ред.), у 2015 році, протягом 4-х годин. Я просто захищав свою роботу, і в кінці кінців, вони мене відпустили", — заявив Філліпс.
При цьому він додав, що той досвід був першим його спілкуванням з британськими спецслужбами.


Читайте також: Український розвідник дав яскраву характеристику Путіну і його системі

"Вони, спецслужби, ставилися до мене нормально, деякі спроби провокації, нічого страшного. Але я, чесно кажучи, був дуже обурений цим всім, що моя власна країна затримала мене, як "терориста" — зазначив пропагандист.
У свою чергу, український користувач Twitter-аккаунта Necro Mancer прокоментував повідомлення Філліпса так: "Бджоли проти меду. Четаржу".



Цікаво, що в коментарях під цим повідомленням сам Філліпс знущально подякував українця «за піар». При цьому багато користувачів відверто висміяли британця.






Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  британськийф пропагандист викликав хвилю обурення у соцмережах, намагаючись спровокувати важкопораненого українця під час його обміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?